Cégünk

Szakemberek vagyunk a fém és műanyag felületek kezelésében és finomításában.

Rólunk

A kiváló minőségű termékek elengedhetetlen előfeltételei a gyártás megbízhatóságának és ügyfeleink sikerének.

Laboratóriumainkban végzett folyamatos ellenőrzésekkel biztosítjuk termékeink állandó minőségi színvonalát, és így megfelelünk ügyfeleink magas igényeinek. Erős értékesítési és szervizcsapatunkkal ügyfeleinknek optimális tanácsadást és támogatást is kínálunk. Termékeink a dekoratív és kifinomult felületeket képviselik.

Cégünk több mint 100 évvel ezelőtti alapítása óta vevőink egyedi igényeihez igazítottuk szállítási programunkat, esetenként személyre szabott folyamatokkal.

A maxima szerint: "Az ember elfelejti a magasabb árat - nem felejti el a rossz minőséget" önálló hírnevet teremtettünk az ágazatban. Közepes méretű családi vállalkozásként és a mechanikai és vegyi felületkezelés területén az egyik vezető csoportfüggetlen rendszerszolgáltatóként továbbra is szeretnénk ezt a pozíciót megőrizni.

Szállítási programunk a következőket tartalmazza:

  • polírozó keverék
  • Ipari tisztítószerek (zsírtalanító)
  • Folyamatfürdők elektrolitikus fémleválasztáshoz és utókezelő rendszerekhez (passziválás/Felső bevonat)

A porfestés során történő előkezeléshez foszfátozást is biztosítunk. Ezen kívül alapvető vegyszerek, anódok és tartozékok kereskedelmi vállalataként is ismertek vagyunk. Mi vagyunk az egyetlen rendszerszállító, amely folyamatokat kínál a polírozástól a végső bevonatolásig (tömítésig).

A szolgáltatáson és a támogatáson az ügyfélnek nyújtott szolgáltatást értjük a hosszú távú, partnerségen alapuló együttműködés érdekében.

Területi értékesítési technikusaink a termékmenedzserekkel együttműködve szaktanácsadással látják el a vásárlókat, és piaci jelenlétüknek köszönhetően termékeink továbbfejlesztéséhez is fontos információforrást jelentenek. Ezért központi szerepet töltenek be cégünkben.

A költségtudatos, fenntartható munkavégzés és a profitorientált cselekvés elengedhetetlen előfeltétele a növekedésnek és a beruházásoknak, és végső soron a munkahelyek biztosítását szolgálja. Munkatársainkat bevonjuk a kulcsfontosságú döntéshozatali folyamatokba, és folyamatosan tudatosítjuk bennük vállalati alapelveink fontosságát.

Együtt fejlesztjük a belső folyamatokat, üzleti partnereink érdekében is. Természetesen kiemelten fontos a munkahelyi egészségvédelem és biztonság, valamint rendszereink biztonsága.

A környezet- és biztonságorientált fellépés, valamint a jogszabályi megfelelőség betartása állandó kötelezettségünk. A gyártás során például biztosítjuk a kibocsátás minimalizálását és az erőforrások takarékos felhasználását. A fejlesztés során ügyelünk arra, hogy ahol csak lehetséges, környezetbarát alapanyagokat használjunk. Rendszeres időközönként értékeljük a környezeti teljesítményt és a biztonsági állapotot, és ezek alapján javító intézkedéseket vezetünk le. Minden terméket ökológiai szempontból is értékelnek és osztályoznak.

Nyílt párbeszédet folytatunk az érdeklődő nyilvánossággal és a jóváhagyó intézményekkel. Az eljárásokat és intézkedéseket a hatóságokkal közösen határozzák meg annak érdekében, hogy baleset vagy esemény esetén a környezetre, biztonságra és egészségvédelemre gyakorolt ​​hatások a lehető legalacsonyabbak legyenek.

Fejlesztési munkánk részeként minden új tevékenység, termék és folyamat biztonsági szempontjait előzetesen felmérjük. Különös figyelmet fordítunk az elérhető legjobb technológiára, valamint gyártó- és raktárhelyiségeink biztonságos kialakítására. A rendszerek állandó ellenőrzésének, karbantartásának és javításának minimalizálnia kell a lehetséges eseményeket, és meg kell akadályoznia vagy korlátoznia kell a balesetek vagy események hatásait.

Az ellátási lánc törvény keretein belül együttműködő partnerségre törekszünk beszállítóinkkal. Együtt dolgozunk a szállítási minőség optimalizálása és az ellenőrizhető környezeti hatások csökkentése érdekében.

Történelmi

A KIESOW Austria-t 1968-ban a Ried im Innkreis melletti Aurolzmünsterben alapították és a nemzetközi KIESOW-cégcsoport leányvállalata, amely a fém és műanyag felületkezelési technológiák egyik vezető gyártója, Detmold/Vesztfáliában található székhellyel.