Szennyvízkezelés

Szennyvízkezelés

3 komponens megközelítés

A termelés során keletkező szennyvíz kezelésére, hogy a nehézfémeket leülepítsük, gyakran elegendőnek bizonyulnak hagyományos módszerek. Mindezek ellenére előfordulhat, hogy ásványi olajok zavaróan hatnak erre a folyamatra.

AW Sorb

Ekkor vethető be a mi elválasztó szerünk, a AW Sorb, amely megköti, és az iszapba juttatja az olajokat. A szennyvíz tiszta fázisa így mentes lesz vízben oldhatatlan szénhidrogénektől. A AW Sorb vegyileg semlegesen reagál, és nem növeli a szennyvíz sótartalmát. Ahhoz, hogy könnyen le tudjuk szűrni, a csapadékoknak nagy pelyhekben kell kiválniuk. De némely, a termelésben használt segédanyag diszpergáló hatású, és megakadályozzák a csapadék gyors ülepedését.

SEDAC 705

A mi flokkuláló SEDAC 705 termékünk segít ennek a problémának a megoldásában. A többi hagyományos flokkulálószerrel ellentétben a mi folyékony koncentrátumunk nem igényel szuszpenzió készítését. Csak keverjük el hideg vízzel a SEDAC 705-öt, és a keletkező alapoldatot rögtön használhatjuk.

REPLEX 864

Előfordul, hogy a nehézfémek mint a vörösréz és nikkel ammónium sókkal, EDTA-val, NTA-val, glükonátokkal, citrátokkal vagy hasonló vegyületekkel komplexeket képeznek, melyek a fémeket oldatban tartják. A mi REPLEX 864 termékünk pár perc alatt leülepíti ezeket.